Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesaj de 8 Martie al preşedintelui Igor Dodon - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон провел экскурсию по недавно открытому после реставрации зданию администрации главы государства
Президент Молдовы Игорь Додон провел экскурсию по недавно открытому после реставрации зданию администрации главы государства - Sputnik Moldova
Abonare
În ajun de 8 martie, președintele Igor Dodon a declarat că statul este cel care trebuie să protejeze și să susțină instituția familiei.

CHIȘINĂU, 7 mart - Sputnik. Statul trebuie să-și asume rolul de protector și susținător al familiei, femeilor și copiilor. O declarație în acest sens a fost făcută de șeful statului, Igor Dodon, în cadrul concertul de caritate, organizat de Fundația de Binefacere „Din Suflet”, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie.

”Protecția socială a mamelor, copiilor, precum și a familiilor numeroase este o prioritate pentru echipa prezidențială, din acest considerent am declarat anul 2019 - An al Familiei în Republica Moldova. Mi-am exprimat convingerea că anume statul trebuie să-și asume rolul de protector și susținător al familiei, femeilor și copiilor”, a declarat Dodon.

Totodată, președintele și-a exprimat recunoștința și respectul profund pentru devotamentul, înțelegerea și puterea de care dau dovadă femeile. Dodon a menționat că vor continua activitățile de sprijinire a mamelor cu mulți copii, prin intermediul Fundației „Din Suflet”, iar tuturor femeilor le-a dorit sănătate, optimism, prosperitate și sprijinul celor dragi.

Fluxul de știri
0