Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Știrile nopții: Avertizare de la compania Orange și Huawei dă în judecată Statele Unite

CC0 / Pixabay / Femeie, telefon - Imagine simbol
Femeie, telefon - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
„Surpriză” de la compania Orange pentru toți abonații, lupta Huawei cu guvernul SUA și pagube de sute de milioane cauzate de hackeri.

CHIȘINĂU, 7 mart - Sputnik. Compania Orange informează clienții despre cele mai noi schimbări - opțiunea „Roaming” se va activa automat pentru abonații din rețea.

Roaming-ul de la Orange

Din 15 aprilie 2019, când veți pleca în străinătate, telefonul va activa automat „Roaming-ul”, inclusiv cu transferul de date (Internet 2G/3G/4G). 

Aceste servicii vor fi, de asemenea, furnizate clienților cu statut de persoană juridică și fără nicio notificare ulterioară.

Huawei și Statele Unite ale Americii

Huawei, gigantul chinez din domeniul tehnologiei, a anunţat că a dat în judecată guvernul american, contestând o lege care le interzice agenţiilor federale să achiziţioneze produsele companiei, transmite CNN.

Este cea mai agresivă mişcare a Huawei împotriva administraţiei Trump, care susţine că tehnologiile folosite de compania chinezească reprezintă o ameninţare la adresa securităţii globale

Hackerii iranieni - pericol global

Potrivit Microsoft, hackeri iranieni au desfăşurat în ultimii doi ani, atacuri cibernetice împotriva a mii de persoane şi peste 200 de firme din întreaga lume, făcând pagube de sute de milioane de dolari, transmite Wall Street Journal.

Fluxul de știri
0