Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

"Mi-e dor de tine, mamă" – piesa care va sensibiliza o țară întreagă

© Sputnik / Miroslav RotariCorul Gnosis
Corul Gnosis - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", pentru prima dată a fost difuzată piesa "Mi-e dor de tine, mamă" în interpretarea corului bărbătesc "GNOSIS".
"Mi-e dor de tine, mamă" – piesa care va sensibiliza o țară întreagă

Corul bărbătesc "GNOSIS", creat în anul 2015, la inițiativa tânărului Sergiu Crudu. Inițial, corul bărbătesc era format din 4 tineri, iar în prezent sunt șapte băieți talentați care interpretează cântece duhovnicești, cântă la Sfânta Liturghie, dar și participă la diverse spectacole.

"Inițiativa a venit din dragostea pentru muzică. Am absolvit seminarul teologic, iar de acolo și mi-a venit această idee de a forma un grup de tineri cu care să participăm la slujbele bisericii", a povestit Sergiu Crudu.

În ajunul sărbătorii de 8 martie, tinerii au adus un omagiu celor mai dragi ființe din viața lor –mamelor. Versurile cântecului "Mi-e dor de tine, mamă" îi aparțin regretatului scriitor Grigore Vieru, iar muzica renumitului compozitor Anatol Chiriac.

Potrivit tinerilor, această piesă reflectă dragostea, recunoștința, admirația și respectul pentru cele mai scumpe ființe pe care le avem în viață.

Vă îndemnăm să accesați fișierul audio atașat pentru a asculta piesa "Mi-e dor de tine, mamă".

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0