Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a înmânat „Ordinul de Onoare” reprezentantului ONU în Moldova

© Photo : Facebook / Dodon IgorPreședintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și Dafina Gercheva, rezident-coordonator al ONU în Moldova
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și Dafina Gercheva, rezident-coordonator al ONU în Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Rezidentul-coordonator al ONU în Republica Moldova, Dafina Gercheva, își încheie misiunea în țara noastră. Șeful statului a menționat meritele acesteia și i-a înmânat „Ordinul de Onoare”.

CHIȘINĂU, 7 mart – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră activitatea PNUD în țara noastră drept un exemplu de abordare echilibrată și nepolitizată a realizării misiunii.

Dodon a precizat că Gercheva își încheie misiunea în țara noastră.

„I-am adresat mulțumiri pentru implicarea sa activă în dezvoltarea sectorului social și umanitar al Moldovei, pentru realizarea numeroaselor programe de profil pe ambele maluri ale Nistrului. Consider activitatea PNUD în țara noastră drept un exemplu de abordare echilibrată și nepolitizată a realizării misiunii”, a spus șeful statului.

Președintele Moldovei a semnat un Decret privind conferirea înaltei distincții de stat „Ordinul de Onoare” doamnei Dafina Gercheva, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în procesul de realizare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0