Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Știrile nopții: Incendiu în Chişinău, SUA și China posibil acord comercial

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un incendiu s-a produs pe strada Ciuflea din Capitală. Donald Trump a afirmat că Statele Unite ale Americii ar putea ajunge la o înţelegere comercială cu China.

CHIȘINĂU, 5 mart - Sputnik. Un incendiu s-a produs aseară în Chişinău. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați să intervină la lichidarea focului pe strada Ciuflea  45 din Capitală.

Apelul la serviciu 112 a fost înregistrat la ora 18:19. La fața locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție. Pompierii au stabilit că o casă părăsită a fost cuprinsă de flăcări. Salvatorii au reușit să localizeze arderea către ora 19:21. în urma arderii nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus 30% din acoperiș, dar și bunurile învechite din interiorul casei. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

SUA, posibil acord cu China

Donald Trump şi Xi Jinping ar putea ajunge la un acord comercial în luna martie, transmite The Wall Street Journal.

UE limitează importurile de oțel - Sputnik Moldova
Războiul comercial dintre SUA și China: UE își limitează importurile de oțel

Cele două state şi-au impus reciproc taxe vamale de miliarde de dolari pentru importuri, tulburând pieţele financiare din întreaga lume.

China ar putea reduce tarifele pentru mărfurile produse în SUA, în schimbul ridicării sancţiunilor Washingtonului.

Ca parte a înţelegerii, ar putea fi vorba despre o achiziţie de gaz natural de peste 18 miliarde de dolari.

Statele Unite își doresc să încheie un acord comercial detaliat cu China, care va include mai multe angajamente.

Fluxul de știri
0