Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a înregistrat peste 3 milioane de atacuri cibernetice lansate de pe teritoriul SUA

© Sputnik / Alexey Malgavko / Accesați arhiva multimediaAtac Cibernetic - Imagine Simbol
Atac Cibernetic - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia a înregistrat 3 milioane de atacuri cibernetice lansate de pe teritoriul SUA, a declarat luni ambasadorul rus în Statele Unite, Anatoly Antonov.

CHIȘINĂU, 5 mart - Sputnik. "Am stabilit 3 milioane de atacuri asupra adreselor IP rusești de pe teritoriul Statelor Unite", a spus Antonov în timpul unor remarci la Centrul Stimson din Washington, DC.

A man types on a computer keyboard - Sputnik Moldova
Senator american: Rusia a depășit SUA în războaiele cibernetice

Anterior, consilierul american pentru securitatea națională, Herbert McMaster, la conferința de securitate de la München, a anunțat că SUA sunt gata să înceapă un dialog cu Rusia cu privire la securitatea informatică "dacă Rusia are intenţii serioase în ceea ce privește oprirea acestui tip de spionaj".

Cooperarea privind securitatea informatică între Rusia și Statele Unite s-a dezvoltat în mod activ în perioada 2009-2013. Cu toate acestea, începând cu 2014, cooperarea a fost suspendată din cauza crizei ucrainene, cu presupusa ingerință a Rusiei în acest conflict și reunificarea Crimeii cu Rusia .

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0