Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cetățenii vor plăti pentru serviciile prestate de ANSA

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Tarifele sunt incluse în Nomenclatorului serviciilor prestate de către ANSA. Este vorba despre 142 de servicii, costul cărora variază între 3 lei și 1456 de lei.

CHIȘINĂU, 3 mar – Sputnik. Au intrat în vigoare prevederile hotărârii Guvernului conform cărora Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) poate percepe tarife pentru o serie de servicii prestate.

ANSA - Sputnik Moldova
Societate
ANSA: Controale inopinate la mai mulți agenți economici și întreprinderi din țară

De exemplu, costul unui act sanitar-veterinar pentru exportul unui lot de produse de origine animalieră de peste 10 tone este de 400 lei. Același certificat pentru un lot cuprins între 5 și 10 tone este de 280 lei.

Tarifele sunt incluse în Nomenclatorului serviciilor prestate de către ANSA. Este vorba despre 142 de servicii. Costul serviciilor prestate de ANSA variază între 3 lei și 1456 de lei.

Guvernul a aprobat și Metodologia de calculare a tarifelor la serviciile prestate. Documentul reglementează structura cheltuielilor, modul de calculare, aplicare și ajustare a costurilor serviciilor oferite de ANSA contra plată.

Fluxul de știri
0