Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Salvatorii i-au salvat viața: Iată ce a pățit un bărbat

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență l-au salvat pe un bărbat care a căzut într-o groapă cu o adâncime de trei metri.

CHIȘINĂU, 26 feb – Sputnik. În această noapte pompierii din cadrul secției Situații Excepționale Strășeni au avut misiunea de a salva un bărbat în vârstă de 27 de ani căzut într-o groapă cu adâncimea de trei metri, care se afla pe un șantier de construcție din municipiul Strășeni.

Лопата в земле. Архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
Povestea moldoveanului obligat să-și sape propria groapă – detalii înfiorătoare

Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:55. La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție care a stabilit că persoana este conștientă însă în urma căderii și-a fracturat piciorul drept.

În mai puțin de 20 de minute pompierii au reușit să salveze persoană fiind preluată de medicii de pe ambulanță. Starea acesteia este satisfăcătoare, viața fiind în afara pericolului. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite.

Potrivit datelor IGSU, în anul 2018 salvatorii au reușit să salveze viața a 12 persoane căzute în fântâni și gropi, iar în anul 2019 acesta este al doilea caz de salvare a oamenilor din astfel de situații. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndemnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 în cazul în care se află în situații de risc.

Fluxul de știri
0