Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sputnik Moldova, un nou record: Jumătate de milion de vizitatori unici pe zi

© Sputnik / Miroslav RotariSputnik Moldova
Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor serviciului de analiză a datelor statistice Google Analytics, cel mai mare număr de accesări a fost înregistrat din Republica Moldova, precum și din Rusia, România, Italia, Germania, Ucraina, Marea Britanie și SUA.

CHIȘINĂU, 26 feb — serviciul de presă Sputnik. Circa o jumătate de milion de vizitatori unici (493 759) au accesat materialele site-ului Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova pe data 25 februarie 2019, zi în care au fost făcute totalurile alegerilor parlamentare desfășurate în Republica Moldova pe 24 februarie. Acesta este un record absolut pentru Sputnik în țările învecinate și Țările Baltice.

Международная ассоциация Personalitate назвала лауреатов премии Персона года - 2018 - Sputnik Moldova
Societate
Conducătorului Sputnik Moldova i-a fost decernat premiul ”Personalitatea Anului - 2018”

Potrivit datelor serviciului de analiză a datelor statistice Google Analytics, cel mai mare număr de accesări a fost înregistrat în Republica Moldova (259 471 persoane), precum și în Rusia (120 156), România (32 631), Italia (12 996), Germania (12 533), Ucraina (9 448), Marea Britanie (8 484) și SUA (4 745). Atenția utilizatorilor a fost captată în mod special de informații și materiale analitice, precum și de podcasturile radio și publicațiile multimedia la rubrica „Alegerile 2019: cum a votat Moldova” în versiunile moldovenească și rusă, precum și de seria de materiale publicate în cadrul proiectului Sputnik Moldova — România.

„Acest indice reprezintă rezultatele unei munci minuțioase a întregului colectiv Sputnik Moldova, împreună cu colegii lor moscoviți, pentru formarea unui sistem bine pus la punct privind pregătirea materialelor, publicarea și promovarea acestora. Aceasta este o cifră record, vârful aisbergului, la baza căruia se află tendința zilnică spre perfecțiune în activitatea agenției”, a menționat directorul Sputnik Moldova , Vladimir Novosadiuc.

Echipa Radio Sputnik Moldova, premiată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Echipa Radio Sputnik Moldova, premiată de Camera de Comerț și Industrie

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în 2015. Agenția include un portal informațional în limbile moldovenească și rusă, post de radio și un centru de presă multimedia dotat cu echipament performant. Portalul de știri Sputnik Moldova se află pe primul loc printre mediile de informare online din țară în ceea ce privește numărului de vizitatori unici*. Sputnik Moldova este parte a Agenției Internaționale de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în circa 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, chineză și farsi, 24 de ore din 24.

* Potrivit datelor agenției internaționale de cercetare online Gemius.

Fluxul de știri
0