Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Conducătorului Sputnik Moldova i-a fost decernat premiul ”Personalitatea Anului - 2018”

© Sputnik / Miroslav RotariМеждународная ассоциация "Personalitate" назвала лауреатов премии "Персона года - 2018"
Международная ассоциация Personalitate назвала лауреатов премии Персона года - 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Ieri, la Chișinău, a avut loc Gala de decernare a premiilor ”Personalitatea Anului - 2018” pentru știință, cultură, economie, prietenia popoarelor, mijloace de informare în masă și altele.

CHIȘINĂU, 22 ian – Sputnik. Directorului Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc, i s-a acordat, de către Asociația Internațională ”Personalitate”, premiul ”Personalitatea Anului - 2018” în categoria mass-media.

"Înțeleg că acest premiu a fost oferit Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova, care astăzi, în condițiile grele de război informațional, se preocupă de cea mai importantă chestiune pentru cititorii Republicii Moldova. Și anume ca deja obișnuita viziune unipolară asupra lumii să devină multipolară", a declarat Vladimir Novosadiuc.

© Sputnik / Miroslav RotariDiploma și medalia ”Personalitatea Anului - 2018” care au fost acordate directorului Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.
Conducătorului Sputnik Moldova i-a fost decernat premiul ”Personalitatea Anului - 2018” - Sputnik Moldova
Diploma și medalia ”Personalitatea Anului - 2018” care au fost acordate directorului Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.

Potrivit lui, hegemonii dispar, iar multipolaritatea devine tot mai interesantă pentru cititorii Sputnik.

"Sunt foarte bucuros că munca noastră este apreciată. Ne vom strădui să mergem mai departe pe această cale, orice s-ar întâmpla în această viață", a spus el.

În acest an, ”Personalitatea Anului” este desemnată deja a opta oară, a menționat președintele Asociației Internaționale ”Personalitate”, Serghei Evstratiev. Scopul decernării acestui premiu este de a scoate în evidență personalitățile din țară și de a îmbunătăți imaginea țării.

"Imaginea țării o fac și o promovează personalitățile care trăiesc aici", a spus Serghei Evstratiev.

Vom menționa că cei distinși cu premiul ”Personalitatea Anului - 2018” în diferite domenii sunt: Cerneliu Popovici, consilierul președintelui Republicii Moldova; Vladimir Novosadiuc, șeful Agenției ”Sputnik Moldova”; Ion Solonenco, general de brigadă în retragere; Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova; Dmitrii Calac, redactor-șef revista economică ”Logos Pres” S.A.; Elena Pintilei, director general Biblioteca Națională a Republicii Moldova; Ludmila Lașceonova, președintele Comunității Ruse din Republica Moldova; Arcadie Suceveanu, scriitor, președintele Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova; Constantin Haret, directorul Teatrului Dramatic Rus „A. P. Cehov”; Vugar Navruzov, doctor în drept, președintele Congresului Azerilor din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0