Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Printre primii la secțiile de votare: Cine sunt cei mai matinali candidați

© Sputnik / Miroslav RotariAlegeri
Alegeri - Sputnik Moldova
Abonare
Candidații pe circumscripțiile uninominale s-au grăbit, în această dimineață, să-și exercite votul. Aceștia au fost prezenți la secțiile de votare la primele ore ale dimineții.

CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. Candidații pe circumscripțiile uninominale din partea PSRM, PDM și PL au fost printre primii alegători la secțiile de votare. Aceștia spun că au votat pentru echipele pe care le reprezintă și sunt convinși că lucrurile în țara noastră ar putea să se schimbe.

”Am votat o echipă care va aduce o schimbare spre bine cetățenilor Republicii Moldova. O echipă consolidată, care are capacitatea să schimbe lucrurile spre bine”, a declarat candidatul PSRM în circumscripția 24, Vasile Bolea.

Алина Руссу  - Sputnik Moldova
Societate
Alina Russu: CEC va depune tot efortul ca alegerile să se desfășoare liber și corect

Dorin Chirtoacă a îndemnat oamenii să iasă și să-și îndeplinească obligațiunile de cetățeni ai acestei țări.

”Îi îndemn pe cetățeni să iasă la vot. Atât cei care sunt în țară, cât și cei stabiliți peste hotare”, a declarat candidatul PL Dorin Chirtoacă pe circumscripția 32.

Unii candidați au declarat deschis pentru cine au votat, întrucât de această dată este permis acest lucru.

”Eu am votat pentru echipa noastră, pentru echipa Partidului Democrat care a demonstrat prin fapte că poate guverna o țară și într-un timp absolut scurt și pornind de la o criză am obținut realizări frumoase ”, a declarat candidatul PDM pe circumscripția 20, Pavel Filip.

325 de concurenţi electorali luptă pentru fotoliile de deputaţi în cele 51 de circumscripţii uninominale. 269 sunt susţinuţi de partide, iar 56 - independenţi. Aceştia pot fi aleşi doar de către alegătorii care au domiciliul în circumscripţia uninominală în care concurează. În fiecare va fi ales un singur parlamentar.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0