Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon și-a exercitat dreptul la vot: Iată ce a declarat președintele - Video

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării noastre, Igor Dodon, a declarat că a votat pentru un viitor mai bun pentru Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. Președintele țării Igor Dodon a mers împreună cu familia la secția de votare pentru a-și exercita dreptul la vot.

Alegeri - Sputnik Moldova
Societate
Printre primii la secțiile de votare: Cine sunt cei mai matinali candidați

Acesta a declarat că de mâine lucrurile în țara noastră ar putea să se schimbe dacă cetățenii vor alege conștiincios. El s-a arătat nemulțumit de actuala guvernare și își dorește ca aceasta să se schimbe.

”În Republica Moldova peste 80 la sută din cetățenii mei nu sunt mulțumiți cum stau lucrurile. Marea majoritate spune că țara merge într-o direcție greșită. Astăzi concetățenii noștri au posibilitatea să schimbe aceste lucruri. Totul depinde de fiecare persoană în parte sau va rămâne așa cum a fost în ultimii ani. În opinia mea a fost o situație urâtă, dezastruoasă pe multe sectoare și dacă vor să schimbe lucrurile pot astăzi să iasă la vot să le schimbe”, a declarat Igor Dodon.

Acesta a mai spus că fiecare vot contează, iar oamenii trebuie să își onoreze obligațiunile de cetățeni ai Republicii Moldova.

”Eu îndemn toți cetățenii țării noastre să fie foarte activi. Nu vă dați speriați, cumpărați. Nu vă temeți că vă vor elibera din funcțiile care le dețineți. Mă refer la funcționarii publici pentru că știu că sunteți la această etapă impuși să votați pentru anumite partide”, a mai declarat președintele țării noastre.

325 de concurenţi electorali luptă pentru fotoliile de deputaţi în cele 51 de circumscripţii uninominale. 269 sunt susţinuţi de partide, iar 56 - independenţi. Aceştia pot fi aleşi doar de către alegătorii care au domiciliul în circumscripţia uninominală în care concurează. În fiecare va fi ales un singur parlamentar.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0