Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Iată cum va fi vremea de alegeri

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
Iarna revine în forță: Cu o zi înainte de alegeri, a nins frumos în toată țara. Iată care este prognoza meteorologilor pentru ziua de 24 februarie.

CHIȘINĂU, 23 feb – Sputnik. Sâmbătă, cu o zi înainte de alegeri a nins frumos în toată țara. Asta după ce meteorologii au anunțat că vremea se schimbă brusc.

Specialiștii au avertizat anterior că vreme caldă nu va ține prea mul și că iarna nu va ceda prea ușor pozițiile. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru 24 februarie vreme geroasă.

Temperaturile nocturne vor coborî până la valori minime de -8..-11 grade Celsius. Mâine ziua în nordul țării vor fi -5..-8 grade, iar în centru și în sud vor avea -3..-7 grade.

Duminică, în țară nu se vor mai înregistra ninsori iar vremea va fi frumoasă. Noaptea gerul va mai scădea un pic, mercurul din termometre va coborî până la -5..-8 grade Celsius.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele zile
Prognoza meteo: Iată cum va fi vremea de alegeri - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii au avertizat anterior, când ne-am bucurat de mai multe zile cu vreme frumoasă și temperaturi de primăvară, să nu ne facem iluzii  pentru că iarna nu va pleca atât de uşor. Încălzirea s-a datorat unui val de aer cald care s-a menținut câteva zile.

Alegeri locale - Sputnik Moldova
Există oare viață după alegeri în Moldova

”Este vorba doar de o masă de aer cald care vine în țara noastră pentru scurt timp. Nu scăpăm încă de iarnă. În următoarea perioadă s-ar putea să mai ningă și să avem parte de temperaturi cu minus”, a declarat atunci reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat pentru Sputnik Moldova.

Încă înainte de debutul sezonului rece, site-urile internaționale de meteorologie avertizau că vom avea o iarnă lungă, iar scurte episoade de ger și viscol s-ar mai putea înregistra şi în luna martie.

Fluxul de știri
0