Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dublu omor în Capitală: Procuratura vine cu noi detalii

Abonare
Pedeapsă mai aspră pentru inculpatul care și-a omorât doi prieteni într-un apartament din sectorul Botanica.

CHIȘINĂU, 21 feb – Sputnik. La contestația procurorilor, Curtea de Apel Chişinău a înăsprit sentința pentru inculpatul care în toamna anului trecut şi-a omorât doi prieteni, aplicându-i o pedeapsă definitivă de 24 de ani închisoare, în penitenciar de tip închis.

Totodată, individul a fost obligat să le achite reprezentanților victimelor prejudiciu moral şi material de peste 320 de mii de lei.

Cazul a avut loc în dimineaţa zilei de 2 septembrie 2018, într-un apartament de pe strada Trandafirilor, din sectorul Botanica al Capitalei.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Omor descoperit după patru ani, în urma unui sunet făcut la Poliție de iubita unui ucigaș

Potrivit oamenilor legii, inculpatul şi victimele făcuseră cunoştinţă în ajun, la o discotecă din Capitală, după care au mers împreună acasă la una dintre victime.

Profitând de faptul că bărbaţii au adormit, fiind sub influenţa alcoolului, inculpatul i-a înjunghiat mortal, după care a sustras din apartament bunuri estimate la peste 37 de mii de lei, părăsind ulterior locul crimei.

Corpurile victimelor, de 30 şi 31 de ani, au fost depistate a doua zi, de mama unuia dintre aceștia.

Inculpatul a fost identificat şi reţinut la scurt timp, iar până la condamnare s-a aflat în arest.

Criminalul are 21 de ani, este locuitor al raionului Cantemir şi mai este vizat în alte patru cauze penale pentru comiterea mai multor tâlhării şi jafuri.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0