Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Flagrant: Șef de la Servicii Pază, reținut de CNA

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la administrația de stat a drumurilor
Percheziții la administrația de stat a drumurilor   - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii CNA l-au reținut pe directorul filialei Cahul al ÎS Servicii Pază, acesta fiind suspectat de trafic de influență.

CHIȘINĂU, 21 feb – Sputnik. Şeful întreprinderii de stat „Servicii Pază”, filiala Cahul, a fost reţinut de ofiţerii DGT Sud a CNA şi procurorii anticorupţie într-un dosar de trafic de influenţă. Bărbatul este suspectat că ar fi primit 700 de euro de la un cetăţean pentru a-l ajuta să obţină permis de conducere.

Арест - Sputnik Moldova
Societate
Un avocat, reținut de CNA: A cerut zeci de mii de euro de la un deținut - detalii

Potrivit denunțătorului, bănuitul i-ar fi dat asigurări că ar avea influență asupra membrilor Comisiei de examinare a Agenției Servici Publice şi că îi poate determina să-l favorizeze la susţinerea probelor teoretice şi practice.

Pe circumstanţele denunţate, DGT Sud a CNA a pornit o urmărire penală pentru trafic de influenţă, iar bărbatul a fost prins în flagrant chiar în biroul său de seviciu în timp ce primea 450 euro, transmişi sub controlul CNA. În urma  percheziţiilor efectuate la biroul suspectului, a fost găsită şi suma de bani transmisă anterior.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore şi a fost plasat în izolatorul CNA. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la șase ani de închisoare  cu aplicarea unei amenzi în mărime de până la 4000 unităţi convenţionale.

Fluxul de știri
0