Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Limuzina rusească de lux Aurus: Iată cum arată în interior mașina prezidențială - Video

© Sputnik / Kirill Kallinikov / Accesați arhiva multimediaПрезентация автомобиля Aurus Senat на Московском международном автомобильном салоне 2018
Презентация автомобиля Aurus Senat на Московском международном автомобильном салоне 2018  - Sputnik Moldova
Abonare
Au fost publicate imagini cu interiorul mașinii prezidențiale ”Aurus” - iată cum arată limuzina rusească de lux.

CHIȘINĂU, 18 feb - Sputnik. Pe internet au apărut primele imagini în care putem vedea cum arată interiorul limuzinei rusești de lux Aurus, informează RIA Novosti.

Din imagini se vede că interiorul limuzinei prezidențiale este lucrat în piele și lemn, iar pe panelul de bord sunt amplasate două monitoare cu toată informația necesară.

Журналисты на презентации автомобиля Aurus Senat на Московском международном автомобильном салоне 2018 - Sputnik Moldova
Rusia
Maşinile lui Putin: Cursă specială pe un câmp înzăpezit rusesc - video

Locurile pentru pasageri sunt dotate cu sistem audio multimedia, iar geamurile laterale au fost înlocuite cu display-uri la care proiectează imagini luate de camerele externe.

Aurus - este numele de piață al proiectului ”Kortej”, care face parte din seria de automobile de lux cu care se deplasează președintele rus Vladimir Putin și premierul Dmitri Medvedev.

​Noua limuzină Kortej fabricată pentru șeful statului a fost prezentată în ziua reînvestirii lui Vladimir Putin în funcţia de preşedinte. Proiectul Kortej a fost dezvoltat de Institutul Central de Cercetare Științifică pentru Automobile şi Motoare din Moscova.

Fluxul de știri
0