Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maşinile lui Putin: Cursă specială pe un câmp înzăpezit rusesc - video

© Sputnik / Kirill Kallinikov / Accesați arhiva multimediaЖурналисты на презентации автомобиля Aurus Senat на Московском международном автомобильном салоне 2018
Журналисты на презентации автомобиля Aurus Senat на Московском международном автомобильном салоне 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Noile mașini blindate rusești Aurus Sedan au fost implicate într-o cursă în timpul unui eveniment anual organizat de echipa prezidențială de şoferi. Autoturismele negre luxoase au fost conduse pe un câmp înzăpezit în afara Moscovei.

BUCUREŞTI, 18 feb – Sputnik, Doina Crainic. Evenimentul a fost o competiție între cei mai calificați șoferi ai Serviciului Federal de Gardă (FSO), care sunt însărcinați cu protejarea politicienilor de top ai Rusiei, inclusiv a președintelui Vladimir Putin, potrivit RT.

Șoferii şi-au demonstrat abilitățile, conducând pe terenul înzăpezit, făcând cotituri bruşte și, în general, dându-şi frâu liber după ce tot anul au condus cu atenție maşinile luxoase, având pasageri de înaltă ţinută în spate.

Printre alte vehicule speciale blindate, au mai fost prezentate două mașini Aurus la eveniment. Acestea sunt maşinile sedan folosite de gărzile lui Putin. Limuzina cu care este transportat preşedintele nu a apărut la concurs. Totuşi, limuzina a fost expusă deseori în călătoriile lui Putin pe plan extern sau intern.

Mașina a fost concepută special pentru a răspunde nevoilor conducerii de vârf a Rusiei, în ceea ce privește protecția și fiabilitatea, totuşi, urmează să intre şi pe piață pentru un public înstărit. La începutul acestei săptămâni, dealerii mărcii Aurus au început să preia precomenzi, atât pentru varianta Sedan, precum şi pentru varianta limuzină a mașinii.

Fluxul de știri
0