Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un taximetrist a rămas fără mașină după ce i-a fost pus cuțitul la gât – Foto

© Sputnik / Miroslav Rotaritaxi
taxi - Sputnik Moldova
Abonare
Doi indivizi i-au furat mașina unui taximetrist din Soroca, după ce l-au amenințat că îi taie gâtul cu un cuțit.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Un bărbat de 42 de ani a rămas fără mașina personală de model ”Hyundai”, cu numere străine, pe drumul spre satul Trifăuți, raionul Soroca. Bărbatul a anunțat Poliția în data de 14 februarie, în jurul orei 19:20. Acesta le-a spus oamenilor legii că mașina i-a fost furată de doi bărbați pe care ia luat ca pasageri.

Такси - Sputnik Moldova
Societate
Taximetrist, lăsat de polițiști fără permis de conducere - Foto

Informația a fost transmisă celor patru echipaje de patrulare care se aflau în zonă pentru a asigura siguranța circulației rutiere. În scurt timp, oamenii legii au găsit mașina la ieșire din sat. Aceasta se afla într-un câmp de pe marginea drumului.

Totodată, un alt echipaj de patrulare și polițiștii Inspectoratului de Poliție Soroca s-au deplasat la locul unde se afla victima. Astfel, oamenii legii au stabilit că în jurul orei 19:00 indivizii au comandat un taxi prin intermediul unei vânzătoare de la o gheretă din Soroca pentru a ajunge în satul Trifăuți.

Taximetristul le-a povestit polițiștilor că unul dintre clienți a urcat în față, iar cel de-al doilea în spatele lui. În timp ce a cotit pe drumul secundar spre satul Trifăuți, pasagerul din spate a scos pe neașteptate un cuțit și i l-a pus la gât.

Șoferul a frânat brusc și a apucat cu mâna lama cuțitului pentru a-l înlătura de la gât, provocându-și o tăietură la mână, și a ieșit din automobil. Ulterior, el a observat cum bărbatul care l-a amenințat cu cuțitul a urcat la volanul mașinii și s-a îndreptat spre satul Trifăuți.

Polițiștii au identificat unul dintre indivizi într-o gospodărie abandonată. El are 27 de ani și este originar din și este originar din satul Trifăuți. Acesta a divulgat și numele celui de-al doilea suspect, un tânăr de 23 de ani, domiciliat în satul Cosăuți. Cazul este cercetat de Inspectoratul de Poliție Soroca pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fluxul de știri
0