Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lukașenko și-a anulat plecarea la Munchen pentru o discuție cu președintele rus

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaPutin și Lukașenko
Putin și Lukașenko - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Belarus, Aleksandr Lukașenko, și-a anulat deplasarea la Conferința de Securitate de la Munchen de dragul unei întrevederi cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, și-a anulat în ultima clipă deplasarea la Conferința de Securitate de la Munchen pentru o întrevedere cu Vladimir Putin la Soci, a anunțat purtătorul de cuvânt al MAE de la Minsk, Anatolyi Glaz.

Встреча Александра Лукашенко с  Игорем Додоном - Sputnik Moldova
Lukașenko: Schimburile comerciale între Minsk și Chișinău vor atinge 500 de milioane

Glaz a precizat că Minskul a pregătit vizita în Germania, însă „au apărut niște probleme cu orarul, vizita fiind anulată în ultimul moment”, din cauza „necesității de a rezolva niște probleme stringente în relațiile ruso-belaruse”.

În noiembrie, Lukașenko a fost invitat pentru prima dată la Conferința de Securitate de la Munchen. Anterior, acesta nu putea vizita statele UE din cauza sancțiunilor care i-au fost impuse. Totuși, Lukașenko nu și-a anunțat public dorința de a participa la eveniment. Începând cu ziua de marți, liderul belarus se află într-o vizită de lucru în Rusia.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0