Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon la Munchen – Ce a spus despre șansa de dezvoltare a Republicii Moldova (Foto)

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului participă la Conferința Internațională de Securitate, care se desfășoară la Munchen.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Astăzi, în cadrul Conferinței Internaționale de Securitate, care se desfășoară la München, Igor Dodon a avut consultări informale în cursul unei mese rotunde dedicate situației din Republica Moldova.

Igor Dodon, în dialog cu reprezentanții Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO) - Sputnik Moldova
Politică
Ce le-a solicitat Igor Dodon reprezentanților misiunii ENEMO - Detalii

„Am reiterat poziția că șansa pentru dezvoltarea Republicii Moldova ar putea fi realizată doar cu condiția susținerii unei politici externe echilibrate, cu menținerea și consolidarea principiului privind neutralitatea permanentă, cu alte cuvinte prin realizarea concepției „și...și...”, dar nu „sau...sau...” în raport cu Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Șeful statului prezentat tezele principale ale Conceptului „Pachetul comprehensiv pentru Moldova”, reiterând intenția de a continua eforturile întru realizarea principiilor expuse în acest document.

„După încheierea lucrărilor mesei rotunde, planific să am întrevederi bilaterale cu liderii din străinătate, precum și să continuăm consultările informale pe platforma conferinței de la München, unde un Președinte al RM nu a participat încă din anul 2007”, a menționat Igor Dodon.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0