Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avertisment: Iată ce se întâmplă pe drumuri după căderea precipitațiilor abundente

© Photo : Ministerul Economiei și InfrastructureiStarea drumurilor din Moldova după căderea precipitațiilor
Starea drumurilor din Moldova după căderea precipitațiilor - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Economiei anunță în ce stare sunt drumurile din țară după căderea precipitațiilor abundente din ziua de miercuri și îi atenționează pe șoferi să respecte regulile de circulație rutieră.

CHIȘINĂU, 13 feb - Sputnik. La această oră toate drumurile naționale sunt accesibile, circulația transportului se desfășoară în condiții de iarnă, informează Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Pe parcursul nopții și până la această oră, au fost antrenate 144 de utilaje speciale, utilizate 1952,2 de tone de material antiderapant. Pe drumurile din țară au muncit 231 de drumari.

Avertismentul autorităților

Camion cisternă, care transporta 28 de tone de motorină a derapat de pe traseu - Sputnik Moldova
Societate
Știrile nopții: Iată ce s-a întâmplat în toată țara

În urma precipitațiilor abundente din ziua de marți, Ministerul Economiei și Infrastructurii îi atenționează pe pietoni, dar și pe conducătorii auto să fie prudenți în trafic, să respecte cu strictețe regulile de circulație, indicatoarele rutiere și nu să pornească neechipați la drum.

Șoferii moldoveni sunt îndemnați să se deplaseze cu viteză redusă atât în localități, cât și în afara lor, să păstreze o distanță mai mare între automobile, astfel încât să reușească manevra de frânare, să evite parcarea autovehiculelor în apropierea copacilor. Pentru mai multe informații despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă. Cetățenii pot urmări în timp real starea drumurilor din țară – http://asd.md.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0