Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Știrile nopții: Iată ce s-a întâmplat în toată țara

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAICamion cisternă, care transporta 28 de tone de motorină a derapat de pe traseu
Camion cisternă, care transporta 28 de tone de motorină a derapat de pe traseu - Sputnik Moldova
Abonare
Noaptea trecută mai multe camioane au rămas bocate pe șoseau Chișinău - Leușeni din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

CHIȘINĂU, 13 feb - Sputnik. Șapte camioane, care nu erau echipate cu anvelope de iarnă, au derapat noaptea trecută pe şoseaua Chișinău-Leușeni. Din această cauză, zeci de maşini au rămas blocate, iar traficul a fost dificil. 

Unele camioane au ajuns în șanț și au fost tractate de autospeciale. Unii șoferi au pus lanţuri la roți și au reușit să-și continue drumul. Alții însă au ramas blocați ore întregi. Șapte autospeciale ale Administrației de Stat a Drumurilor au deszăpezit și împrăștiat antiderapant pe şosea, scrie presa locală. 

Moldovenii răniți în accidentul din Vinița au ajuns în țară cu un echipaj SMURD

Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Societate
Tot ce trebuie să știi ca să nu faci accident pe timp de ninsoare

Moldovenii răniți în urma accidentului produs la sfârșitul săptămânii trecute în regiunea Vinița, Ucraina au ajuns astăzi în țară. Aceștia au fost transportați cu o ambulanță SMURD din țara vecină.

Răniții sunt o femeie de 29 de ani și un bărbat de 35 de ani. Cei doi au suferit diverse traumatisme. Pe drum, aceștia au fost monitorizați constant de medicii și paramedicii SMURD. Victimele tragicului accident au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă pentru îngrijiri medicale. 

Amintim că un grav accident rutier s-a produs în noaptea de 7 spre 8 februarie în regiunea Vinița. Un microbuz cu 12 persoane la bord care venea dinspre Republica Moldova și se deplasa spre Federația Rusă, s-a izbit într-un camion. Trei moldoveni au murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>> 

Fluxul de știri
0