Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reacția administrației SRL Floreni în scandalosul caz cu carne de pasăre injectată

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота птицефабрики "Михайловский бройлер" в городе Артем Приморского края
Работа птицефабрики Михайловский бройлер в городе Артем Приморского края - Sputnik Moldova
Abonare
Administrația întreprinderii de carne de pasăre FLORENI susține că autorii scandalosului video cu carne de pasăre injectată cu o substanță specială pentru a-i crește greutate nu are nici o dovadă că marfa a fost comercializată de SRL FLORENI.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik, Sergiu Praporșcic. Ieri Sputnik Moldova a relatat despre un caz ieșit din comun: un internaut a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț video în care prezintă un lot de carne congelată , și anume pulpe de găină, în care a fost injectată o substanță ca să-i mărească greutatea.

Птицефабрика - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor, iată ce fel de carne mâncăm: Găini care au fost înecate? – Video

După ce am relatat despre acest de mare rezonanță pe Internet, deja filmul a fost privit de mai bine de 400 de mii de oameni, am solicitat o reacție de la administrația Societății cu Răspundere Limitată FLORENI, dat fiind că autorul postării, Alina Platon, pretindea că a procurat carnea congelată de pasăre anume de la acest producător.

SRL FLORENI ne-a răspuns că autorul postării nu are nici o dovadă că a cumpărat carnea anume de la această întreprindere.

"Atâta timp cât noi nu avem acte de proveniență a produsului (bon de casă) sau produsul în sine, nu ne putem expune asupra cazului dat. La solicitările noastre de a obține careva informații de la Alina Platon referitor la cazul dat, nu am primit niciun răspuns. Astfel nu avem certitudinea ca produsul din postarea dată este un produs marfa SRL FLORENI", ne-a anunțat administrația întreprinderii.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0