Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor, iată ce fel de carne mâncăm: Găini care au fost înecate? – Video

© Sputnik / Николай Хижняк / Accesați arhiva multimediaПтицефабрика
Птицефабрика - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un filmuleț video a acumulat pe Facebook, doar în două zile, aproape 200 de mii de vizualizări și asta pentru că demască o situație scandaloasă: calitatea cărnii de pui care este comercializată în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 11 feb – Sputnik, S. P. Internauta Alina Platon a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț video în care prezintă un lot de carne congelată - pulpe de găină – în care a fost injectată o substanță ca să-i mărească greutatea.

carne - Sputnik Moldova
Societate
Asta depășește orice limită: Iată cum este păstrată carnea, vândută în Capitală – Foto

Doamna care demonstrează ce e cu carnea pe care a procurat-o susține că aceasta ar proveni de la o fabrică din Republica Moldova.

Contactați de noi pe Facebook, responsabilii de la acea fabrică ne-au spus că ei nu pot nici confirma, nici infirma că acest lot de pulpe de găină ar fi fost produs de ei. Ei au comunicat că, pentru a da un răspuns la această întrebare, ar trebui ca mai întâi să examineze acest lot de carne.

Vom preciza că în filmulețul video nu au fost prezentate probe că lotul de carne cu probleme este anume de la producătorul numit de autorii postării. Bineînțeles că asta nu înseamnă că autorii filmulețului, probabil tot ei au procurat carnea, dețin un bon de plată sau o altă dovadă a provenienței mărfii.

Așa ori altfel, problema cea mai mare este că astfel de carne este pusă în vânzare în țara noastră și deja contează mai puțin cine a produs-o.

Sputnik Moldova va urmări acest subiect pentru a le comunica cititorilor noștri, care sunt și consumatori, cine se face vinovat de această situație.    

Fluxul de știri
0