Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin va discuta cu Erdogan și Rouhani situația din Siria

© Sputnik / Mikhail Alaeddin / Accesați arhiva multimediaRuinile orașului Aleppo, Siria
Ruinile orașului Aleppo, Siria - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Discutarea problemei siriene este preconizată în cadrul întâlnirii trilaterale.

CHIȘINĂU, 11 feb – Sputnik. Pe 14 februarie, la Soci, președintele Rusiei, Vladimir Putin, va discuta cu președintele Iranului, Hassan Rouhani, și președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, despre pașii comuni în vederea normalizării pe termen lung a situației din Siria, a comunicat serviciul de presă al Kremlinului.

Maria Zaharova - Sputnik Moldova
Rusia
Rusia: Statele Unite nu au întreprins măsuri concrete pentru retragerea trupelor din Siria

”Pe 14 februarie, la Soci, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, va participa la cea de a patra întâlnire trilaterală a șefilor de state-garant în procesul de la Astana privind reglementarea conflictului din Siria. În cadrul negocierilor cu președintele Republicii Islamice Iran, Rouhani, și președintele Turciei, Erdogan, se preconizează examinarea următorilor pași comuni întreprinși în scopul normalizării pe termen lung a situației din Siria”, anunță Kremlinul în comunicat.

Totodată, sunt prevăzute întâlniri bilaterale între Putin și liderii Iranului și Turciei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0