Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia: Statele Unite nu au întreprins măsuri concrete pentru retragerea trupelor din Siria

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaMaria Zaharova
Maria Zaharova - Sputnik Moldova
Abonare
Washingtonul nu a întreprins niciun fel de măsuri pentru realizarea deciziei de retragere a trupelor din Siria, susține purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova.

CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. SUA nu au întreprins măsuri concrete de realizare a deciziei de retragere a trupelor din Siria, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe din Rusia, Maria Zaharova.

Siria - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Ministrul german al Apărării: Germania nu crede în victoria SUA asupra ISIS în Siria

“Câteva cuvinte despre intenția americanilor de a-și retrage unitățile militare din Siria. În pofida unor declarații clare a președintelui SUA în legătură cu acest lucru, din câte observăm, nu au fost întreprinși pași concreți pentru realizarea acestei decizii”, a declarat Zaharova în cadrul unui briefing.

SUA și aliații lor desfășoară din 2014 în Siria și Irak operațiuni împotriva “Statului Islamic”, acționând în Siria fără acordul autorităților acestui stat. În decembrie, președintele SUA, Donald Trump, a anunțat despre decizia de a retrage trupele din Siria.

Fluxul de știri
0