Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei – Ce au discutat oficialii

© Sputnik / В. Киселев / Accesați arhiva multimediaВертолет в горах Афганистана. Архивное фото
Вертолет в горах Афганистана. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul întâlnirii, Igor Dodon și Oleg Vasnețov au abordat mai multe subiecte de pe agenda bilaterală.

CHIȘINĂU, 11 feb – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

Igor Dodon și Mátyás Eörsi - Sputnik Moldova
Politică
Dodon, în dialog cu reprezentantul OSCE: Ce ar putea submina legitimitatea alegerilor

Șeful statului și-a exprimat recunoștința pentru susținerea acordată de Federația Rusă în soluționarea problemelor celor doi concetățeni de-ai noștri, luați ostateci de talibani, părțile conlucrând  la acest caz timp de mai multe luni.

„Din partea mea, cât și în numele membrilor familiilor acestor piloți, cu care ei au luat deja legătura, am exprimat recunoștință, menționând că prietenul adevărat la nevoie se cunoaște. Fără sprijinul prietenilor noștri din Federația Rusă, eliberarea piloților moldoveni din captivitate ar fi fost imposibilă”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

De asemenea, în cadrul întrevederii oficialii au discutat aspecte privind dezvoltarea relațiilor de cooperare bilaterală și au făcut schimb de opinii cu privire la campania electorală.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0