Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Semințe de legume și fructe gratuite: Iată unde le poți găsi

© Sputnik / Miroslav RotariAliona Culai
Aliona Culai - Sputnik Moldova
Abonare
În data de 23 februarie, la ora 10:00, la Chișinău, va avea loc un târg al "Semințelor cu suflet", eveniment dedicat celor pasionați de grădinărit. Intrarea este gratuită pentru toți vizitatorii.
Semințe de legume și fructe gratuite: Iată unde le poți găsi

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", coordonatoarea asociației "Semințe cu suflet", Aliona Culai, a venit cu mai multe detalii despre evenimentul organizat în premieră la Chișinău.

Membri ai asociației ''Semințe cu suflet'' vor organiza o piață liberă, unde vor oferi, gratis, semințe tuturor celor care doresc să cultive și să mănânce legume și fructe, gustoase ca cele din copilărie.

Cristian Mărgărit - Sputnik Moldova
Află cum poți reduce cantitatea de pesticide din fructe și legume

"Scopul acestui grup este să păstreze, să înmulțească și să dăruiască semințe reproductive tuturor doritorilor. Astfel, dacă aveți acasă semințe vechi nemodificate genetic, moștenite de la părinți sau bunici și netrate chimic, sunteți așteptați să facem un schimb de semințe pentru a avea legume sau fructe proaspete, crescute natural", a menționat Aliona Culai.

Totodată, la acest târg veți putea face schimb de informații despre îngrijirea corectă a culturilor agricole și să aflați cum puteți obține produse naturale, netratate chimic.

Evenimentul va fi organizat pentru prima dată la Chișinău. Membrii asociației promit să organizeze piețele de semințe gratuite în toată țara.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0