Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Brexit: Scandal cu insulte în Marea Britanie - Este vizat un lider de prim rang al UE

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
”Discuția” dură este exemplificatoare pentru impasul în găsirea unor soluții pentru multele probleme legate de Brexit, o șaradă care parcă nu se mai termină – și care pune într-o ipostază ridicolă Marea Britanie, dar și UE.

CHIȘINĂU, 9 feb - Sputnik. ”Brexit ar fi ceva ceresc pentru Regatul Unit din cauză că ne-ar elibera de golanii din Europa” a declarat acum puțin timp, la Londra, principalul promotor ale Brexit, politicianul și omul de televiziune Nigel Farage.

Grav este că imprevizibilul Farage i-a răspuns în acest fel președintelui Consiliului European, Donald Tusk.

European Council President Donald Tusk - Sputnik Moldova
”Un loc special în iad” pentru susținătorii Brexit: Promisiune făcută de Donald Tusk

Replica lui Farage se datorează afirmației violente a lui Tusk – ”Cei care au creat Brexit-ul fără a avea un plan pentru a-l realiza merită un loc special în iad”, a exclamat președintele Consiliului European.

Replica lui Farage a continuat, direct către Donald Tusk.

”După Brexit ne vom elibera de golani aroganți ca tine, care nu au fost aleși, și ne vom conduce singuri țara!”, i-a spus Farage lui Tusk, completând ”Asta mai mult a Rai pentru mine”…

Discuția dură, relatată de Reuters, este exemplificatoare pentru impasul în găsirea unor soluții pentru multele probleme legate de Brexit, o șaradă care parcă nu se mai termină – și care pune într-o lumină ridicolă Marea Britanie, dar și UE.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0