Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova: Rusia nu are niciun amestec în alegerile din Moldova

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaReprezentantul special al MAE al Rusiei, Maria Zaharova
Reprezentantul special al MAE al Rusiei, Maria Zaharova - Sputnik Moldova
Abonare
Viitoarele alegeri trebuie să se desfășoare în strictă conformitate cu standardele unanim acceptate privind alegerile democratice, a declarat reprezentantul oficial al MAE al Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Rusia nu se amestecă deloc în alegerile din Moldova, a declarat, joi, în cadrul unui briefing, reprezentantul special al MAE al Rusiei, Maria Zaharova.

Maria Zaharova - Sputnik Moldova
Rusia
Rusia: Statele Unite nu au întreprins măsuri concrete pentru retragerea trupelor din Siria

Potrivit acesteia, „pe fundalul campaniei electorale desfășurate în Moldova pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, se fac auzite atacurile publice care s-au întețit la adresa Rusiei din partea anumitor politicieni moldoveni”.

„Țara noastră este acuzată de ingerință în procesul electoral, de tentative de a influența asupra rezultatelor scrutinului. Rusia nu a avut și nu are intenții de a influența asupra procesului electoral din Moldova. Pornim de la faptul că viitoarele alegeri trebuie să se desfășoare în strictă conformitate cu standardele unanim acceptate pentru alegerile democratice”, a subliniat Zaharova.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

 

Fluxul de știri
0