Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un caz înfiorător: Iată ce pățesc ofițerii de patrulare în Republica Moldova – Video

© Photo : INPPoliția de Patrulare
Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Unii șoferi din țara noastră nu se învață minte – un caz ieșit din comun a avut loc în orașul Rezina.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Un bărbat în stare de ebrietate la volan nu s-a supus cerințelor legale și a lovit cu mașina un ofițer de patrulare.

Beat la volan și fără permis de conducere a încercat să fugă de ofițerii #INP - Sputnik Moldova
Video
Beat la volan și fără permis de conducere: Cum a încercat un șofer să fugă de ofițerii INP

În seara zile de ieri, în timp ce supravegheau circulația rutieră în orașul Rezina, inspectorii de patrulare au observat un automobil de model Honda care circula haotic.

La somația legală de a stopa – șoferul a staționat, dar intenționat a ignorat prezentarea actelor, încuindu-se în automobil.La multiplele solicitări ale poliției de a se conforma, conducătorul nu a reacționat.

În urma încercărilor de a debloca ușile automobilului, șoferul a accelerat și a lovit în mod intenționat un ofițer de patrulare, ulterior părăsind locul accidentului.

Ofițerii de patrulare au solicitat ajutorul și implicarea altui echipaj pentru a-l reține pe șoferul fugar.

Ulterior, șoferul tupeist a intrat cu mașina în poarta curții unui restaurant. Și de această data conducătorul a încercat să părăsească locul faptei, dar a fost reținut de inspectorii de patrulare, care au reacționat promt.

Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Accidente
Accident grav în Chișinău! Șofer beat la volanul unui microbuz de linie

Șoferul a fost încătușat și escortat la IP Rezina pentru documentare. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 ani, anterior documentat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

La solicitarea inspectorilor de a fi testat pentru alcoolemie, acesta categoric a refuzat să treacă testul alcooloscopic.

Menționăm că, în urma loviturii, inspectorul de patrulare în vârstă de 51 ani a fost internat în Spitalul raional Rezina în secția chirurgie cu diagnoza – comoție cerebrală.

Pentru faptele sale, șoferul teribilist s-a ales cu două cauze penale și a fost reținut pentru 72 ore.

Fluxul de știri
0