Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Exclusiv: Nicolas Maduro a anunțat când vor avea loc următoarele alegeri în Venezuela

© Photo : Facebook / Nicolas MaduroNicolas Maduro
Nicolas Maduro - Sputnik Moldova
Abonare
În acest an nu vor fi organizate niciun fel de alegeri, a declarat președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, într-un interviu oferit postului de televiziune RT.

CHIȘINĂU, 5 feb – Sputnik. În viitorul apropiat, în Venezuela nu vor avea loc niciun fel de alegeri noi, a declarat liderul Venezuelei, Nicolas Maduro, într-un interviu oferit postului de televiziune RT.

„În Venezuela nu există un deficit de alegeri”, a subliniat el.

Potrivit lui Maduro, singurele alegeri apropiate vor fi cele parlamentare, care urmează să aibă loc în anul 2020.

Встреча глав МИД РФ и Ирака С. Лаврова и Мухаммеда Али аль-Хакима - Sputnik Moldova
Politică
Lavrov: UE îi înaintează Venezuelei un ultimatum, dar nu încearcă să medieze criza

“Problema constă în opoziție, nu în următoarele alegeri. Am organizat 25 de scrutine în ultimii 20 de ani. În ultimele 18 luni am organizat șase alegeri. Alegerile din 2018 au fost organizate la solicitarea opoziției”, a adăugat el.

În interviul pentru RT, Maduro a mai declarat că utilizează toate mijloacele de informare pentru a chema lumea “să oprească nebunia” liderului american, Donald Trump.

Un șir de state ale Europei au îndemnat Venezuela să organizeze în următoarea perioadă noi alegeri prezidențiale, pentru că în caz contrar îl vor recunoaște pe Juan Guaido în calitate de președinte interimar al țării.

Pe 4 februarie, câteva state europene, inclusiv Marea Britanie și Germania, l-au recunoscut pe Guaido drept președinte al Venezuelei.

Venezuela: Reacție la declarațiile lui Trump privind o posibilă intervenție militară a SUA>>>

Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a pus la îndoială capacitatea Uniunii Europene de a juca un rol de mediator în criza politică din Venezuela.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0