Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție, șoferi! Pericolul de pe Viaduct va fi înlăturat, gata cu gropile adânci

© Sputnik / Miroslav RotariРазбитые улицы Кишинева
Разбитые улицы Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Întreprinderea Municipale ”Exdrupo” vor munci în această noapte, ei vor plomba cu asfalt rece mai multe gropi apărute pe Viaduct și pe alte străzi din Capitală.

CHIȘINĂU, 4 feb — Sputnik. După topirea zăpezii, gropile au apărut ca ciupercile după ploaie pe străzile din Chișinău. Acestea sunt adânci și greu de ocolit.

город тонет в грязи  - Sputnik Moldova
Societate
Fără cuvinte: Un bărbat era să se înece pe o stradă din Chișinău - Video
Gropile de pe Viaduct au ajuns în vizorul internauților. Ei postează tot mai des pe rețelele de socializare poze însoțite de mesaje în care îi avertizează pe conducătorii auto să evite zona, dacă nu vor să-și avarieze mașinile.

În acest context, pe parcursul nopții, drumarii vor efectua lucrări de lichidare a situațiilor de avariere pe mai multe străzi din sectoarele Centru, Botanica și Râșcani ale Capitalei.

Gropile vor fi acoperite cu pietriș, după care se va aplica betonul asfaltic rece pentru că vremea de afară nu permite utilizarea unui alt tip de material.

Lucrările vor fi efectuate pe următoarele străzi:

  • Sectorul Centru: Strada Spicului și strada Ialoveni;
  • Sectorul Botanica: Viaduct, bd. Dacia; 
  • Sectorul Râșcani: strada Calea Orheiului, strada Socoleni și strada Albișoara. 

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, vor fi acoperite gropile de pe partea carosabilă și care prezintă pericol sporit de producere a accidentelor rutiere.

Fluxul de știri
0