Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fără cuvinte: Un bărbat era să se înece pe o stradă din Chișinău - Video

© Sputnik / Miroslav Rotariгород тонет в грязи
город тонет в грязи  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În Chișinău riști să te îneci pe stradă. Un bărbat de 60 de ani era cât pe ce să se înece într-o baltă formată în urma topirii zăpezii pe strada Otovasca, sectorul Ciocana – VIDEO.

CHIȘINĂU, 30 ian – Sputnik. Un bărbat de 60 de ani era cât pe ce să-și găsească sfârșitul pe o stradă din sectorul Ciocana al Capitalei, după ce a lunecat și a căzut într-o baltă formată în urma topirii zăpezii. Incidentul a avut loc în această dimineață, pe strada Otovasca și era să se sfârșească tragic dacă prin preajmă nu trecea un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție Chișinău.

Oamenii legii au observat victima zăcând în apa acumulată pe stradă în timp ce patrulau prin zonă.

”Bărbatul a fost scos din apă și salvat de la înec, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 60 ani, locuitor al Capitalei”, anunță Poliția Capitalei.

Forțele de ordine au chemat un echipaj medical. Bărbatul a fost preluat de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă pentru acordarea ajutorului medical.

Fluxul de știri
0