Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ce se va întâmpla cu cei care vor să divorțeze sau să se căsătorească în 2019

© Sputnik / Miroslav RotariSergiu Sumcă
Sergiu Sumcă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pe 5 februarie 2019 începe anul nou pe stil oriental, asta înseamnă că urcă pe tron Porcul de Pământ.
Ce se va întâmpla cu cei care vor să divorțeze sau să se căsătorească în 2019

Anul Porcului de Pământ e unul bun pentru a da naștere, a întemeia o familie și a îmbunătăți situația financiară, a declarat pentru Sputnik Moldova astrologul Sergiu Sumcă.

„Anul Porcului de Pământ e anul propice pentru formarea cuplurilor și celebrarea căsătoriilor. De asemenea, stelele recomandă să nu mai amânăm conceperea unui bebeluș, deoarece copiii născuți în acest an chinezesc vor fi modești, răbdători, pricepuți în organizare și buni gospodari. Deși în popor se pune că „porcul glod găsește unde vrei”, această afirmație nu este caracteristică pentru cei născuți în 2019, deoarece, dacă atragem atenția, culcușul porcului este mereu curat”, a relatat Sergiu Sumcă. 

Cordon masiv de asteroizi în jurul unei stele de mărimea Soarelui - Sputnik Moldova
Societate
Fiți cu ochii în patru: prognoza astrologică pe luna februarie 2019

Potrivit astrologilor chinezi, între 5 și 19 februarie este una dintre perioadele favorabile pentru conceperea copiilor. În general, acest interval coincide cu segmentul de timp dintre Luna Nouă și Luna Plină. 

Sergiu Sumcă a recomandat să dăruim flori de culoarea galbenă atât vii, cât și artificiale. Iar cei care doresc să divorțeze, ar trebui să aibă inteligența de a trece frumos și fără nervi peste această etapă din viață, de altfel vor avea mult de suferit.

Anul 2019 este unul materialist iar 2020 va fi anul șobolanului, care-i va motiva pe oameni să devină mai strângători, chiar mai zgârciți pe alocuri.

Autor: Valeria Fortuna

Fluxul de știri
0