Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiți cu ochii în patru: prognoza astrologică pe luna februarie 2019

© AFP 2024 / NASACordon masiv de asteroizi în jurul unei stele de mărimea Soarelui
Cordon masiv de asteroizi în jurul unei stele de mărimea Soarelui - Sputnik Moldova
Abonare
Prognoza astrologică pe luna februarie 2019, de la cititorul în stele Stellium Aspectus.

Dacă luna ianuarie a debutat cu eclipse, februarie a unit planetele Uraniu și Marte. Iar acest fenomen provoacă certuri, reglări de conturi, neînțelegeri. Prin urmare, ne pregătim să facem față acestor energii pentru a depăși și soluționa în liniște toate problemele acute.  

Pe 5 februarie, Purcelul galben îl detronează pe Câinele galben, aducând bucurie celor care vor forma o nouă familie, vor naște copii și își vor redresa starea financiară.

Tot pe 5 februarie va fi Lună nouă. Este și ziua în care nu trebuie să începi nimic, automobilul trebuie lăsat în garaj apelând la transportul public și să nu uitați să aveți grijă de sănătate. În perioada când este Lună nouă imunitatea se descurcă rău cu rolul său de protector împotriva maladiilor.

Pe 19 februarie  vom avea Lună plină. Pentru această zi nu planificați nici un fel de activitate legată de utilizarea instrumentelor ascuțite și perforante, deoarece chiar și o rană mică poate provoca o hemoragie abundentă.

Dar există la începutul lunii un factor minunat: a 28-a zi lunară, simbolul său fiind Lotosul. Deschideți-vă inima către minunatele energii cosmice. Credința, dragostea, iertarea vor crea acea bogată bază energetică ce, pe parcursul lunii, ne va ajuta să soluționăm orice problemă, fie materială sau emoțională.

Iar acum vă propun să deveniți astrolog pentru câteva minute. Eu o să vă indic zilele satanice încordate și simbolurile acestora, și, potrivit acestor simboluri, veți determina cu ce fel de energii negative o să vă confruntați.

De exemplu, simbolurile „mlaștină” și „broască” (ziua a 26-a). Aceste zile v-ar putea târî în mocirla bârfelor, calomniilor. Ce fac broaștele? Orăcăie! Prin urmare, nu le vom imita. Vorbele goale ne storc de energia vitală. În februarie nu există a 26-a zi lunară. Așa dar, să ne încercăm forțele.

12 februarie – a 9-a zi lunară. Simbol: liliacul mare (zool.).

18 februarie – a 15-a zi lunară. Simbol: șacalul.

22 februarie – a 19-a zi lunară. Simbol: păianjenul, plasa.

27 februarie – a 23-a zi lunară (nu este satanistă, dar e periculoasă). Simbol: crocodilul cu pene Makara.

Cei care se ghidează regulat de rubrica noastră astrologică pot face față ușor acestei sarcini.

A venit rândul semaforului. Mai întâi se aprinde culoarea roșie.

Pe datele de 1, 2, 8, 9, 10 nu mergem la dentist sau ortoped.

Pe 23, 24, 25, 26, 27 nu cumpărăm nimic din haine și încălțăminte, deoarece toate cumpărăturile ar putea avea defecte ascunse, totodată, nu îmbrăcăm, nici nu încălțăm nimic nou, chiar dacă tare ne-am dori acest lucru.

Pe 3, 4, 5 femeile își pot vopsi liniștit părul, iar pe 21 și 22 veți ieși mulțumit de la frizerie.

Pe 20 februarie mergem la baie, saună și facem curățenie generală în apartament.

Zilele de 26 și 27 sunt recomandate pentru cumpărarea oricărei tehnici.

Pe 11 și 12 răsfățați-vă membrii familiei cu o coptură gustoasă. În aceste zile aluatul crește foarte bine.

În această lună nu va fi joia știrbă. Ea a rămas în ianuarie.

În schimb este cea de-a 30-a zi lunară, cu simbolul Lebăda Aurie. Nu cade în fiecare lună și ne propune să ne odihnim, să renunțăm la toate cele netrebuincioase.

Pe 4 februarie înconjurați-vă cu tot ce ține de Frumos, dăruiți-le oamenilor bucurie. Se recomandă de eliberat locuința de energii negative (aprindeți lumânări, lămpi cu arome, mirodenii).

Să aveți parte de lumină și dragoste!

Fluxul de știri
0