Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Condiții meteo complicate: Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii

© Sputnik / Miroslav RotariДорога
Дорога - Sputnik Moldova
Abonare
Ceață, ploaie și temperaturi ca de început de primăvară – asta prognozează meteorologii pentru începutul ultimei luni de iarnă.

CHIȘINĂU, 1 feb - Sputnik. Vineri cerul va fi acoperit și va ploua în toată țara. În sud precipitațiile vor fi mai puternice. Totodată, meteorologii au prelungit până astăzi avertizarea cod galben de ceață densă, cu vizibilitatea de 200 m şi mai puţin.

Зима - Sputnik Moldova
Prognoza meteo actualizată: Cum va fi vremea în luna februarie

Valorile termice maxime se vor încadra pe parcursul zilei de vineri între +6..+8 grade Celsius. Noaptea temperaturile vor oscila între -2 și +2 grade.

În weekend precipitațiile vor conteni. Pe fundalul unui cer variabil, ne vom bucura și de ceva soare.

Maximele termice vor fi în creștere. Sâmbătă se vor înregistra +8..+10 grade Celsius, iar duminică temperaturile ar putea ajunge în sudul țării și până la +12 grade. Vor crește și temperaturile nocturne, sâmbătă acestea nu vor mai coborî sub pragul înhgețului.

Până pe 5 februarie rămâne în vigoare avertizarea hidrologică de distrugere treptată а formațiunilor de gheață în râurile și bazinele acvatice din țară.

Urmărește-ne pe rețeaua de socializare Sputnik Moldova pe OK.

Fluxul de știri
0