Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Care sunt cele mai populare automobile în Moldova - opinia expertului

© Photo : Dacia GroupDacia Group, versiunea Stepway
Dacia Group, versiunea Stepway - Sputnik Moldova
Abonare
Expertul și bloggerul auto Constantin Mihalache a dezvăluit pentru Sputnik Moldova ce mărci de automobile au preferat moldovenii în anul 2018.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Potrivit datelor pentru anul trecut, gusturile cetățenilor Republicii Moldova rămân neschimbate. În topul preferințelor rămân în continuare mărcile „Skoda”, „Toyota”, „Hyundai” și „Suzuki”. Pe primul loc se află „Dacia” românească.

Constantin Mihalachi și Vladimir Hînculov - Sputnik Moldova
La ce trebuie să acordăm atenție atunci când vrem să procurăm un automobil?

„În ultimii 10 ani „Dacia” se află pe locul întâi. Alte mărci nu-i prea pot face concurență. Acest automobil este foarte accesibil. Multe persoane care vor să-și cumpere un automobil se întreabă: să cumpere o mașină care a fost deja folosită și cu o istorie necunoscută sau o „Dacia Logan” cu șase - opt mii de euro”, spune expertul auto Constantin Mihalache.

Pe locurile doi și trei în anul 2018 s-au plasat „Skoda” și „Toyota”, lucru întru torul explicabil.

„Skoda” are o poziție foarte bună pe piață, deoarece dispune de multe tehnologii preluate de la „Volkswagen” – motorul, sistemele, cutiile, calitatea.

Preferi să cumperi un automobil second hand adus de peste hotare? Vezi cum ești mințit>>>

„Toyota” este un brand foarte îndrăgit la noi, despre care toată lumea zice că se comportă foarte bine pe drumurile noastre, este o mașină confortabilă care nu se deteriorează”, a adăugat Mihalache.

Fluxul de știri
0