Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Jafuri ca în Vestul Sălbatic: Iată ce făceau doi gemeni în Capitală

© Fotolia / gebphotographyПреступление
Преступление - Sputnik Moldova
Abonare
De toate am văzut în Chișinău, dar ca doi indivizi, care sunt și gemeni, să comită astfel de crime – este în premieră.

CHIȘINĂU, 30 ian – Sputnik, S. P. Poliția a reținut doi tineri în vârstă de 23 de ani, frați gemeni, originari din raionul Ocnița, pentru comiterea unui jaf.

Inspectoratul Național de Patrulare  - Sputnik Moldova
Fapta ofițerilor de Patrulare: Un gest care îți umple ochii de lacrimi – Foto

Anterior aceștia au fost judecați pentru infracțiuni similare. Cei doi gemeni au fost săltați de ofițerii de investigații ai Grupei Contracararea Jafurilor a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Cazul a avut loc în luna decembrie, în timp ce victima, o femeie de 35 ani se întorcea acasă, iar la intersecția străzii P. Ciaikovski cu strada E. Coca, doi indivizi i-au luat, aplicând în mod brutal forța, geanta, în care se aflau 800 de lei și alte bunuri materiale, prejudiciul cauzat fiind de 950 de lei.

Forțele de ordine au constatat că indivizii au fost anunțați în căutare de Inspectoratul de Poliție Ciocana, pentru comiterea unui act de huliganism.  În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Suspecții sunt cercetați penal pentru infracțiunea de jaf, care conform legislației se pedepsește cu  închisoare de la 5 la 7 ani cu sau fără amendă în mărime de la 42 500 de lei la 67 500 de lei.

Fluxul de știri
0