Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Apogeul sexualităţii la femei - oamenii de ştiinţă au calculat când se manifestă

© Photo: Insatgram / realfashionistБлогерша Заклина (Zaklina),которую пользователи окрестили самой стильной и сексуальной бабушкой Instagram
Блогерша Заклина (Zaklina),которую пользователи окрестили самой стильной и сексуальной бабушкой Instagram - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit psihologilor, viața modernă le dă oamenilor mai mult spațiu personal și mai multe posibilități de alegere.

CHIȘINĂU, 25 ian - Sputnik. Mai multe generații de cercetători britanici au tot încercat să descopere secretul fericirii feminine. Ceea ce a reuşit să afle un grup de psihologi este faptul că fericirea nu este posibilă fără o convingere interioară. 

Astfel, potrivit unei noi generaţii de oameni de ştiinţă britanici, abia la 34 de ani femeile încep să se simtă sigure pe sine şi simt pe deplin plăcerea pe care le-o oferă viaţă, inclusiv sexul.

ein Paar im Schlafzimmer - Sputnik Moldova
Cinci boli care se pot vindeca prin sex

Conform "normelor" actuale ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, tinereţea durează până la 44 de ani, maturitatea - până la 60, vârsta înaintată - până la 75. Abia după aceasta începe bătrâneţea. Nu putem contrazice faptul că astăzi oamenii arată şi se simt într-adevăr mai tineri decât în alte timpuri. Potrivit psihologilor, viaţa modernă oferă mai mult spaţiu personal şi mai multă alegere.

De regulă, către 30 de ani femeile se debarasează de complexele adolescentine şi devin mult mai înţelepte. Totodată, femeile de 45-50 de ani mai sunt încă tinere, îngrijite şi atrăgătoare. Mai mult, psihologii consideră că încrederea sexuală este legată direct de relaţiile de dragoste îndelungate.

Aproximativ 25 la sută dintre femeile britanice au confirmat asta, iar fiecare a zecea femeie a recunoscut că abia după 30 de ani a început să simtă plăcere în amor. Viaţa sexuală a celor care au reuşit să-şi păstreze sentimentele de dragoste după 40 începe să ia turaţii. Iar reţelele de socializare sunt cele care le ajută în acest context, acestea fiind active în mai multe grupuri şi comunităţi cu conţinut erotic, scrie ru.sputink.md.

 

Fluxul de știri
0