Cinci boli care se pot vindeca prin sex

© Fotolia / Nd3000ein Paar im Schlafzimmer
ein Paar im Schlafzimmer - Sputnik Moldova
Abonare
Sexul regulat este cheia pentru o tinereţe veşnică şi o bună sănătate fizică şi psihică a fiecărui individ.

CHIȘINĂU, 19 apr — Sputnik. Sexul face minuni — întărește inima, scade nivelul de colesterol, ne ajută să pierdem în greutate, ameliorează durerea provocată de artrită şi simptomele premenstruale.

Potrivit cugetliber.ro, unii experți susțin că sexul regulat este cheia pentru o tinerețe veșnică şi o bună sănătate fizică şi psihică a fiecărui individ. Este dovedit ştiinţific că sexul are efecte de vindecare, în special în cazul unor afecțiuni de origine psihosomatică, dar ameliorează şi vindecă şi multe ale probleme de sănătate.

Перед сексом - Sputnik Moldova
Uimitor: Savanții au stabilit ziua și ora perfecte pentru sex

Sex pentru o inimă puternică

În timpul sexului, respiraţia devine mai profundă şi mai rapidă, ceea ce creşte cantitatea de oxigen în sânge şi astfel întăreşte inima noastră. În timpul actului sexual, cantitatea hormonului feminin estrogen, care este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra inimii, de asemenea creşte.

Sexul păstrează colesterolul la un nivel scăzut

În timpul sexului, nivelul de colesterol creşte la bărbaţi, ceea ce ajută la întărirea muşchilor şi oaselor şi, în acelaşi timp, scade nivelul colesterolului.

Sexul face artrita mai puţin dureroasă

Sexul te poate ajuta să scapi de dureri de cap şi durerile cauzate de artrită. Dacă eşti adesea stresat, nu există terapie mai bună decât sexul. De asemenea, este benefic pentru sănătatea prostatei.

Sex pentru pierderea în greutate

Experţii susţin că sexul o dată pe săptămână arde 7500 de calorii pe an, ceea ce echivalează cu a alerga 120 de kilometri.

Sexul face din SPM istorie

Cercetările au confirmat faptul că sexul ameliorează problemele menstruale. Femeile cu o viaţă sexuală regulată s-au plâns mai de dureri premenstruale şi menstruale.

Fluxul de știri
0