Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii au fost șocați: Ce făcea un grup de tineri într-un automobil aflat în mișcare

© Sputnik / Miroslav RotariСнег
Снег  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Culmea impertinenței: conducătorul auto nu a vrut să oprească la cererea legală a inspectorului de patrulare, fiind întreprinse măsuri de stopare forțată. Polițiștii au fost surprinși de ce au găsit în mașină.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au surprins în flagrant, în cursul serii de ieri, 22 ianuarie, mai mulți tineri care consumau droguri într-un automobil care circula pe străzile Capitalei.

Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Greul abia începe: Mai multe accidente pe drumurile din țară

Un inspector de patrulare implicat în fluidizarea transportului a observat un tânăr care își injecta drogul cu ajutorul unei seringi, chiar în automobilul aflat în mișcare. Angajații INP care dirijau traficului rutier la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Orheiului - Tudor Vladimirescu au somat imediat șoferul automobilului de model Volkswagen să oprească. Acesta și-a continuat însă deplasarea, ignorând gestul legal al oamenilor legii.

Inspectorii de patrulare au reacționat prompt și au solicitat ajutorul unui alt echipaj INP, fiind întreprinse măsuri de stopare forțată.

În automobil se aflau patru pasageri, iar pe banchetă erau mai multe seringi și pastile.

La fața locului a fost solicitat grupul operativ pentru a documenta cazul. Persoanele reținute au fost escortate ulterior la IP Râșcani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea acestora.

Fluxul de știri
0