Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident cumplit pe drumul Chișinău-Cimișlia, o persoană a murit pe loc

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident cumplit, soldat cu moartea unei persoane, a fost înregistrat în această dimineață pe drumul național Chișinău-Cimișlia.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Un accident teribil, soldat cu moartea unei persoane, s-a produs în dimineața zilei de miercuri pe drumul național Chișinău-Cimișlia.

Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Greul abia începe: Mai multe accidente pe drumurile din țară

Victima, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, conducea un autoturism de model ”Ford Fusion”, când la un moment dat a pierdut controlul asupra mijlocului de transport și s-a izbit cu mașina de parapet. Imediat după impact, șoferul a ieșit din autoturism pentru a vedea în ce stare este mașina.

În acest timp, bărbatul a fost lovit de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 33 de ani. Potrivit oamenilor legii, victima a murit pe loc din cauza traumelor primite.

Poliția anunță că investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

În ultimele 24 de ore, în țară au fost înregistrate 8 accidente rutiere, soldate cu 9 persoane traumatizate și 77 de accidente soldate doar cu pagube materiale.

Fluxul de știri
0