Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vizită importantă la Chișinău: Un înalt oficial OSCE vine astăzi în țara noastră

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaGeorge Tsereteli
George Tsereteli - Sputnik Moldova
Abonare
Programului vizitei înaltului oficial al OSCE include întrevederi cu președintele Parlamentului Andrian Candu, președintele țării Igor Dodon și prim-ministrul Pavel Filip.

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Președintele Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (AP OSCE), George Tsereteli, va vizita Republica Moldova, în perioada 20-23 ianuarie, anunță Serviciul de presă al Parlamentului.

Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a discutat cu Secretarul de Stat din cadrul Ministerului pentru Afaceri Externe şi Europene al Republicii Slovacia, Lukáš Parízek - Sputnik Moldova
Politică
Problema transnistreană, pe agenda Președinției slovace la OSCE

Programului vizitei înaltului oficial al OSCE include întrevederi cu președintele Parlamentului Andrian Candu, președintele țării Igor Dodon și prim-ministrul Pavel Filip.

George Tsereteli va mai discuta cu președintele delegației Parlamentului la AP OSCE, Sergiu Sîrbu, și cu deputații din delegația parlamentară.

La Guvern, președintele Adunării Parlamentare a OSCE va avea întrevederi cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi și cu ministrul Justiției, Victoria Iftodi.

”Vizita președintelui AP OSCE este una de documentare privind situația din Republica Moldova în perioada preelectorală. Aceasta este a doua vizită în țara noastră a Președintelui AP OSCE. Prima a avut loc în perioada 24-27 iunie 2018”, se menționează în comunicat.

Adunarea Parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa este constituită din 323 de parlamentari, reprezentanți ai legislativelor din 57 de ţări.

Fluxul de știri
0