Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Așa ceva se întâmplă o dată în an în Moldova – ce ne așteaptă peste 10 zile

© Sputnik / Miroslav RotariВыставка "Сделано в Молдове"
Выставка Сделано в Молдове  - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 10 zile, la Chișinău, va începe un eveniment important care va reuni oameni de afaceri din țară și de peste hotare. Miza este consumatorul din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova pregătește Expoziția națională “Fabricat în Moldova”. Evenimentul va avea loc, la Chișinău, în perioada 30 ianuarie – 3 februarie.

Mihai Bîlba - Sputnik Moldova
"Fabricat în Moldova" 2019: Circa 450 de agenți economici vor participa la expoziție

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

”Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale”, potrivit CCI.

Pe parcursul anilor “Fabricat în Moldova” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0