Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O moldoveancă a plecat la muncă în Spania, dar a fost găsită aproape înghețată la Iași

© Sputnik / Miroslav RotariPasageri tren
Pasageri tren  - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din țara noastră, dată dispărută, a fost găsită aproape înghețată în gara din Iași.

CHIȘINĂU, 17 ian – Sputnik. O moldoveancă a fost găsită aproape îngheţată în Gara din Iaşi. Femeia, originară din Republica Moldova, a fost transportată acasă de către Serviciul Voluntar de Ambulanță Iaşi.

Сообщение о бомбе в банке Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Omorul ca în filme, de lângă Chișinău, care a zguduit o țară întreagă

În urma unui control efectuat de poliția română au fost depistate mai multe persoane fără adăpost care s-au refugiat în Gara din Iași. Printre acestea şi o moldoveancă în stare de hipotermie. Oamenii legii au descoperit că femeia în vârstă de 49 de ani nu avea bani pentru mâncare şi nici pentru a se întoarce în Republica Moldova, scrie presa locală.

Aceasta plecase la muncă în Spania, având viză de ieșire din România în 28 noiembrie anul trecut, iar de atunci familia sa nu mai știa nimic de ea. În circumstanțe necunoscute, moldoveanca a revenit din Spania și a ajuns la Iași.

Autoritățile române i-au acordat femeii suport psihologic și medical, după care o mașină a Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași au dus-o pe moldoveancă la domiciliul acesteia din localitatea Șaptebani, raionul Râșcani.

Fluxul de știri
0