Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Spectacol de zile mari: Adversara Mariei Șarapova a părăsit terenul plângând

© Sputnik / Антон Денисов / Accesați arhiva multimediaMaria Șarapova
Maria Șarapova - Sputnik Moldova
Abonare
Adversara rusoaicei a părăsit plângând terenul de joc, după ce aceasta a învins-o cu un „dublu” 6-0, în doar 63 de minute.

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Frumoasa tenismenă din Rusia, numărul 30 în clasamentul WTA, a făcut un adevărat spectacol încă din primul tur al turneului de la Australian Open, învingând-o pe britanica Harriet Dart, numărul 131 în clasamentul WTA.

Dart a părăsit în lacrimi terenul de joc, fapt care i-a determinat pe jurnalişti să o întrebe pe Sharapova dacă nu i-a fost milă de adversara sa.

Российская теннисистка Мария Шарапова - Sputnik Moldova
Sport
Incredibil: Află ce i-a promis Maria Șarapova unei tinere tenismene (VIDEO)

"Îmi pare rău, dar n-am timp pentru așa ceva. Când joci un meci în primul tur al unui turneu de Grand Slam, trebuie să știi că adversara este acolo pentru a-l câștiga. N-am avut nivelul pe care l-aș fi dorit, așa că nu m-am putut gândi la adversară. Principalul meu obiectiv a fost să fac ce trebuie”, a spus Maria Sharapova, potrivit digi24.ro.

Nu este pentru prima dată când Sharapova câştigă cu un „dublu” 6-0 o partidă în primul tur al unui turneu de Grand Slam. Şi aceasta fiindcă în anu 2012 ea o învingea, în turneul de la Roland Garros, pe Alexanda Cadantu în numai 50 de minute.

Sharapova a consolat-o pe Wang

Rusoaica a făcut, în urmă cu ceva timp, un gest extraordinar faţă de mai tânăra sa adversară, chinezoaica Wang Xinyu.

Adversara rusoaicei a surprins pe toată lumea. Şi aceasta pentru că, la numai 17 ani, chinezoaica a jucat fără trac în faţa Mariei Sharapova, un nume colosal al tenisului feminin, precizează Sputnik

Wang Xinyu a câştigat primul set la tie-break, dar s-a şi retras în manşa secundă, la scorul de 2-5, din cauza unei accidentări la piciorul stâng.

Atunci, Sharapova a încurajat-o să joace tot atât de bine şi i-a prezis că, dacă va face asta, va ajunge numărul unu mondial.

Fluxul de știri
0