Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Incredibil: Află ce i-a promis Maria Șarapova unei tinere tenismene (VIDEO)

© AP Photo / Charles SykesРоссийская теннисистка Мария Шарапова
Российская теннисистка Мария Шарапова - Sputnik Moldova
Abonare
Rusoaica, în vârstă de 31 de ani, a făcut un gest extraordinar miercuri, în cadrul partidei jucate cu chinezoaica Wang Xinyu, de numai 17 ani, din turul II al turneului de la Shenzhen.

BUCUREŞTI, 2 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Mara Șarapova a pierdut primul set cu 6-7. Cu toate acestea, s-a calificat mai departe, după ce adversara sa s-a retras din cauza unei accidentări în setul secund. Atunci, ”Mașa” conducea cu 5-2.

Adversara rusoaicei i-a surprins pe toți. Şi aceasta pentru că, la numai 17 ani, chinezoaica a jucat fără trac în faţa Mariei Șarapova, un nume colosal al tenisului feminin.

Wang Xinyu a câştigat primul set la tie-break, dar s-a şi retras în manșa secundă, la scorul de 2-5, din cauza unei accidentări la piciorul stâng, notează gsp.ro

Șarapova a consolat-o pe chinezoaică, în momentul în care aceasta primea îngrijiri din partea antrenorului. Rusoaica s-a aşezat lângă mica tenismenă şi i-a prevestit un viitor măreţ în circuit.

„Ai grijă de tine, ok? Dacă vei continua să joci aşa, vei fi numărul unu mondial, îţi promit”, i-a spus Șarapova.

Precizăm că, în sferturi, Șarapova se va duela cu bielorusa Aryna Sabalenka, 20 de ani, 13 WTA, favorita principală a turneului din China.

Fluxul de știri
0