Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Metoda inedită prin care un hoț intra în casele oamenilor – Detalii

CC0 / Pixabay / LeoFra / Hoț
Hoț - Sputnik Moldova
Abonare
Un hoț a fost reținut după ce a intrat în mai multe case și a furat de acolo bunuri de valoare.

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Un bărbat de 25 de ani a fost reținut de polițiști pentru că intra în locuințe și fura bunurile oamenilor. El a cauzat un prejudiciu victimelor de peste 172 000 de lei. Acesta este originar din raionul Ungheni.

hoț  - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat de 29 de ani a atacat o minoră de 10 ani: Iată care este motivul – Video

Potrivit informaţiilor acumulate în cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală, polițiștii au stabilit că tânărul a pătruns, în luna noiembrie, în cel puţin opt locuinţe din Chişinău. Acesta fura din casele gospodarilor bijuterii din aur, bani, camere de supraveghere și telefoane mobile.

Ulterior, polițiștii au efectuat percheziție autorizată la domiciliul suspectului. Acolo au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri ce urmează să fie examinate si stabilită proveniența lor.

Individul și-a recunoscut vina. Acesta a povestit polițiștilor că intra în case în timpul zilei după ce forța geamurile din termopan când stăpânii nu erau acasă.

Tânărul nu este la prima abatere de la lege. Anterior fiind judecat pentru infracţiuni similare.

Suspectul este plasat în arest preventiv pe un termen de 30 de zile, fiind cercetat penal pentru furt. Aceasta infracțiune se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0