Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat de 29 de ani a atacat o minoră de 10 ani: Iată care este motivul – Video

© Sputnik / Miroslav Rotarihoț
hoț  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 29 de ani i-a furat telefonul mobil unei minore de 10 ani.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Un bărbat de 29 de ani originar din raionul Ialoveni i-a furat unei minore de 10 ani telefonul mobil. Acesta a jefuit copila în stradă.

Totul s-a întâmplat în data de 10 octombrie, pe strada 31 August, în timp ce minora mergea acasă după ore. Individul a urmărit-o și i-a furat telefonul mobil de model „Xiaomi Redmi 4 A”, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 3 000 de lei. Poliţiştii au fost alertați de un martor, care a observat ce i s-a întâmplat minorei.

În acest context, forțele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni speciale de investigaţii pentru a reține individului. Astfel, în data de 22 noiembrie suspectul a fost reținut de poliţişti, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, acesta și-a recunoscut vinovăția, fiind plasat în arest pentru 30 de zile. Este de menționat că anterior individul a mai fost judecat pentru infracțiuni similare și pentru conducerea unității de transport în stare de ebrietate.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru jaf, care, conform legislației penale, prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Fluxul de știri
0